default-logo

Comentarii

bodylinenutrition.ro 07.02.2020
Sherlin61278@gmail.com
148.163.123.23
I was just searching for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative sites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.
Am căutat doar aceste informații de ceva vreme. După șase ore de Googleing continuu, în sfârșit l-am primit pe site-ul dvs. web. Mă întreb care este lipsa strategiei Google care nu clasează acest tip de site-uri informative din partea de sus a listei. De obicei, site-urile de top sunt pline de gunoi.
Autor: canada seo (adresă IP: 89.28.10.82, 89-28-10-82.starnet.md)
Email: emai1l@gmail.com
URL: https://seovancouver.net/
Comentariu:
Very good information. Lucky me I came across your website by chance (stumbleupon). I ave saved as a favorite for later!

Autor: Alexandru Zaharia (adresă IP: 73.227.130.123, c-73-227-130-123.hsd1.ma.comcast.net)
Email: alexzaha@yahoo.com
URL:
Comentariu:
Domnule Birta,

Ma numesc Alexandru Zaharia. Am descoperit site-ul dumneavoastra karasevci.ro din pura intamplare, dintr-o referinta de pe pagina Wikipedia „Literatura română veche”. Sunt un pasionat de istorie, limba si scriere română si am citit cu uimire articolul despre „Afurisania lui Doja”. Este evident o descoperire extraordinara fiind o mostra de scriere romaneasca ce precede scrisoarea lui Neacsu (asupra careia ridicati si mari dubii), dar si pentru continutul pe care l-ati evidentiat, atitudinea episcopului Gherasie fata de Ioan Zapolya in baza drepturilor recunoscute de diploma lui Ladislau Postumul, postfatand Razboiul Taranesc al lui Gheorghe Doja si prefatand caderea Ungariei la Mohacs. Inteleg ca dispuneti si de alte documente, mai vechi si mai noi, care atesta scrierea in limba romana. La inceputul articolului va situati cumva in afara publicatiilor sferei academice romane din trecut pe acest subiect al primelor scrieri romanesti, mentionati o arhiva ce pare sustinuta de dumneavoastra fara contributia statului, si in general pare ca stradaniile dumneavoastra sunt pe cont propriu. Intelegand ca probabil aceste demersuri decurg anevoios din cauza celor mentionate mai sus, v-as intreba totusi daca va propuneti sa publicati cercetarile dumneavoastra si copii ale acestor documente in viitorul apropiat sau indepartat, pentru a prezenta aceasta descoperire zguduitoare publicului larg, care a invatat la scoala despre „scrisoarea lui Neacsu”, si care ar beneficia nespus de aflarea aceste noi informatii?

About the Author

Leave a Reply

*

error: Conținutul acestui site este protejat!